تلفن 24 ساعته فروش و پشتیبانی: 09145530336
نهال آلو شابلون آنجلا
80.000 تومان
- عمر اقتصادی: 25 سال
- زمان رسیدن: اویل مهر
- تحمل خشکی: نیمه متحمل
- تحمل سرما: 25 الی 35 درجه زیر صفر
- باردهی: از سال دوم
- فاصله کاشت: 4 در 3 متر
- آبیاری: 10 لیتر در هفته
- نوع مصرف: تازه خوری و خشکباری
- تضمین کیفیت
- پرداخت مطمئن
- ارسال به سراسر ایران
- گارانتی بازگشت وجه
تحویل رایگان اعضای نیوشا پلاس!
با عضویت در نیوشا پلاس با رعایت پروتکل های بهداشتی رایگان تحویل بگیر!
نهال آلو شابلون آنجلا جزء نهال های وارداتی میباشد که منشا اصلی آن کشور ژاپن بوده و به آلو انجلینو هم معروف است. نهال آلو شابلون آنجلا در میان سایر ارقام دیررس ترین آلو میباشد و در اوایل مهر ماه میرسد.
میوه آلو شابلون آنجلا سفت و بدون آب بوده و رنگ آن قرمز پر رنگ و شبیه به آلو شابلون کالیفرنیا دیررس است. این نهال تحمل سرمای 25 ای 30 درجه سانتی گراد زیر صفر را دارد و عمر اقتصادی آن نیز 25 سال میباشد.
نهال آلو شابلون انجلا دو سال پس از کاشت باردهی را شروع میکند و جهت آبیاری آن به 10 لیتر آب در هفنه نیاز دارید. میوه آلو انجلا را میتوان به مدت 6 الی 8 ماه در سردخانه نگداری نمود.
نهال آلو شابلون انجلا به صورت کلی خاک های لمونی شنی را دوست دارند و نسبت به سایر میوه های هسته دار خاک های مرطوب و سنگین را بهتر تحمل می کنند. این درختان به 500 الی 1800 ساعت دمای زیر 7 درجه سانتی گراد در دوره خواب زمستانی نیاز دارد. روش کاشت نهال آلو آنجلا بوده و آب مورد نیاز آن 10 لیتر در هفته است.
درخت آلو شابلون آنجلا قوی و پرباری بوده و عمر اقتصادی آنها تا 25 سال میباشد. این درختان مقاومت بسیار خوبی در مقابل آفت نشان میدهد. آلو شابلون انجلا به قدری پربار است که در شانه ها و تنه های درخت هم میوه میدهد.
نهال آلو آنجلا یکی از ارقام اقتصادی می باشد که در سودآوری و بهره وری اقتصادی آن در کشور بسیار زیاد است. آلو آنجلا از نظر کیفیت و عملکرد یکی از برترین ارقام آلو میباشد که بازار پسند بوده و فروش خوبی دارد.
مشخصات نهال آلو شابلون آنجلا میاندوآب نهال
- عمر اقتصادی: 25 سال
- زمان رسیدن: اویل مهر
- تحمل خشکی: نیمه متحمل
- تحمل سرما: 25 الی 35 درجه زیر صفر
- رنگ میوه: بنفش متمایل به سیاه
- باردهی: از سال دوم
- فاصله کاشت: 4 در 3 متر
- آبیاری: 10 لیتر در هفته
- مدت زمان انبارداری : 8 ماه
- نوع مصرف: تازه خوری و خشکباری
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.